Wat wij doen

Creatief tegenwicht!

Samen tegen egoïsme en

voor rechtvaardigheid!

Twee stromen zijn lastig tegenin te zwemmen. De ene is de stroom vluchtelingen, met angst en trauma's en zonder al het andere. De andere is de reactie van velen die kort samen te vatten is als: egoïsme. Van ons! Afblijven! Kunnen we daar wat tegen doen? Ja! Tegenwicht vormen, alternatieven laten zien voor het egoïsme. Rechtvaardige alternatieven. Deze website is voor iedereen die op een creatieve manier tegenwicht wil maken.

 

De website is een verzamelpunt voor al onze tegenwicht-activiteiten. Elke keer dat er een uiting af is, sturen we de link rond aan iedereen. Het zijn speldenprikken waarmee we elkaar en de Nederlanders wakker houden, met als boodschap: wij vinden wat anders!

 

Waarom?

Politiek en verkiezingen worden niet gedomineerd door goede discussie, maar door emoties. Het is geen strijd tussen de goede en de slechte mensen. Het is een strijd tussen het egoïsme in onszelf en gevoelens van rechtvaardigheid en beste oplossing voor de toekomst. Tegenwicht vormen we door emoties te beïnvloeden, mensen te confronteren met hun egoïsme. Dan wordt het spannend hoeveel bepaalde politici nog aanspreken!

 

Wat?

Wat je wilt! Liedjes, filmpjes, tekeningen, gedichten, alles wat op een website geplaatst kan worden en zo kort is dat mensen het zien en horen voordat ze wegsurfen.